Jak zlepšit sebevědomí ? Mít sebe rád?

Jak zlepšit sebevědomí ? Mít sebe rád?

Ahoj všichni ! V tomto postu vám chci poradit a napsat svoje rady . 

1) První bod , kterým se řídím skoro pořad , vystihuje citáta, která zní "FAKE IT TILL YOU MAKE IT" , což se dá přeložit jako : Předstírej ,než se to stane realitou " . Pokaždé si u sebe v hlavě ukazuji na nedostatky a strachy , které mám a pokouším se co nejvíc zrovna to používat v reálném životě , až se v tom nezačnu cítit pohodlně . Zkuste i vy dělat co nejčastěji , to ,čeho se nejvíc bojíte a uvidíte , že za chvíli se to pro vás stane obyčejnou činnosti .
2) Dalším bodem asi mužů označit přátele a lidi , co vás obklopují . Jenom ti , co vám můžou podat ruku v nejtěžších momentech , ti, co se společně s vámi se budou radovat vaší výhře  a určitě ti, co vás budou inspirovat a motivovat jít dal, by s vámi měli být celou vaši cestu ! Vybírejte přátele a hlavně vám chci říct jednu věc : "Je lepší být sám , než se špatnými lidmi ". Ale pamatujte , nejprve se musíte změnit vy a mít sebe rád, protože člověk si vybírá lidi , stejný jak se chová sám.
3) Dalším bodem bude Cíl . Pro mě to je taky ta nejvíc inspirativní věc , která vede dál. Vyberte si , co v životě chcete dosáhnout a ztracejte vaše minuty života na to , co vám jde a neskutečné vás baví .


Tady jsem sepsala pouze tři body , které mi přišly nejdůležitější pro získání svobody v sobě a zlepšení svého sebevědomí . Víc můžete vidět v mém videu , kde podrobněji popisuji různé rady a způsoby 💕.   


            

Jinak pro dnešek to bylo všechno ! 
Mějte se krásně , buďte pozitivní . Já vás mám rada ! Ahoj! 
Budu se na vás těšit u příštího příspěvku ❤️.

Komentáře

  1. super rady a typy, este by som tam doplnila toršku vypnúť byť v režime offline ak ma chápeš :) ;)

    https://clodyteenmummy.wordpress.com/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jo jasně , to je důležitý si vzít pauzu od každodenní rutiny , být na chvíli sám se sebou a poznat své silné stránky :)

      Vymazat
  2. Pěkně napsané, můj největší typ je si jít za svým. Třeba když bych ráda dostala dobrou známku na výzu, tak se připravuju na testy. A to nejlepší?? Dělat si sám sobě radost, nebát se nových věcí, obklopovat se těmi správnými lidmi a nekomplikovat si život. A hodně se usmívat!!! <3

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jo cíl je moc důležitý bod , protože to už je člověku potom jedno , co si o něm myslí ostatní , pokud ví za čím jsi jde , čeho může dosáhnout a hlavně , že ho to bude celou dobu naplňovat . Po dosáhnutí se potom cítíš , jako na úplně nové úrovni svého sebevědomí :)

      Vymazat

Okomentovat

Oblíbené příspěvky