PLANE ESSENTIAL


Vítám vás ! Právě se nacházím ve výšce okolo 10 000 kam , poslouchám Strong  od London Grammar (Loston Rework) . 
Letím do Prahy ! Pro každého letadlo je absolutně něco jiného , jiné pocity a fantastické výhledy z iluminátoru . 

Někdo letí klidně i hodinu , ale někdo zase celých 12 . Dam vám par rad , aby jste se nenudily :)
1) Stáhnout 1000x různých treků a užívat si krásný fellings z oblíbených písníček a čas uteče mnohem rychleji !
Tady máte moje Top 5 na letadlo :
1.Halsey- Ghost 
2.Broods - Bridges 
3.Shakira- Men In This Town 
4.Lost Frequencies - Reality 
5. Snow Patrol - Chasing Cars 
2) Vezměte si polštářky na cestování a určitě spěte . Ne vždycky úplně všechna místa v letadle budou obsazena . Občas v zádu jsou pár místeček volných . Udělejte si pohodlíčko , postýlku a určitě spěte :) ! 
3) Knihy , filmy ...
Určitě už dávno sníte si něco přečíst , anebo si užit nějaký fascinující film , ale nemáte hroudu času ? Do toho ! Uvolněte paměťovku , stahujte co nejvíc materiálů a ztratíte pár hodinek. 
4) Rada pro lidi , kdo je blogger ! Asi vám neotevřu Ameriku , ale letadlo je to nejlepší místo si předepsat pár článků a vyfotit mnoho krásných a jedinečných snímku z iluminátoru :)
5) Bylo by super obzvláště , jestli máte namířeno do zahraničí , seznamovat se s jinou kulturou . Ze zakoupených turistických map , anebo knih, se můžete dozvědět ještě víc informací o místech , ve kterých bližší dobu budete ! 
6) Když už mate všechno přečtené a dokoukané tak se podívejte kolem ! Tamhleta babička spí a teenager sedící na kraji poslouchá rock music ! Není to nic pro tebe? Ale holka , co si čte časopis , vypadá friendly , no tak určitě není problém si zamluvit a tím pádem se i seznámit ? A zas bude ztraceno alespoň hoďku :) 
Z mých rad na letadlo je zatím vyčerpáno a ráda si přečtu vaše nápady . Vyberu jeden nejoriginálnější tip a provedu s vámi rozhovor . Podmínkou bude: zanechejte své komentáře dolů a odkaz na svůj blog !
Mějte se krásně a zatím ahoj na viděnou !

Komentáře

Oblíbené příspěvky